Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Featured Post

Ο Αποκριάτικος χορός μας για το 2024! 🥳🎉🎈 🎭

Ανασύσταση Δ.Σ.

Αγαπητοί γονείς
Λόγω της αποχώρησης δύο μελών του Συλλόγου μας, του Θοδωρή Μυλωνά και της Πόπης Παρασκευά Χαραλαμπίδη, καθώς τα παιδιά τους αποφοίτησαν από το σχολείο μας και παραίτησης της Εύας Μαλχασιάν Νίκα, πραγματοποιήθηκε ανασύσταση του Δ.Σ.
Πλέον το Δ.Σ. αποτελείται από:
Πρόεδρος: Άννα Τζαβαλή-Δελή
Αντιπρόεδρος: Ειρήνη Πανούτσου-Γιαννικάκη
Γραμματέας: Ηλίας Κούτρης
Ταμίας: Στέφανος Τσερκέζης
Μέλος: Γιάννης Γατζούδης
Ας έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά. Με τη βοήθειά σας στοχεύουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και να διατηρήσουμε το σχολείο μας ψηλά, εκεί που ήδη είναι.
Ευχαριστούμε τα απερχόμενα μέλη για τα όσα μέχρι τώρα πρόσφεραν.
Φιλικά 
Ο Σύλλογος

Σχόλια

  1. Η αντιπρόεδρος του συλλόγου, η κυρία Νίκα, παρέμεινε ή αποχώρησε; Για ποιο λόγο δεν αναφέρετε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διορθώθηκε. Κανένα σχόλιο όμως, για την αρχική ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενημερώθηκα από αρκετούς γονείς για το περιεχόμενο της αρχικής ανάρτησης, στο οποίο δεν υπήρχε ουδεμία αναφορά στη δική μου αποχώρηση. Αντιθέτως, υπήρξε αναφορά μόνο για την αποχώρηση του κυρίου Μυλωνά και της κυρίας Παρασκευά, σαν να μην υπήρξα ποτέ ενεργό μέλος του συλλόγου αυτού, τη στιγμή που είναι σε όλους γνωστή η συνεχής, εξαετής προσφορά μου, τα τελευταία 2 χρόνια από τη θέση της Αντιπροέδρου.
    Ελπίζω η παράλλειψη αυτή να είναι τυχαία και όχι από υστεροβουλία της διαχειρίστριας του Blog αυτού, ή οποία πλέον είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου, ύστερα από την παραίτησή μου!

    Ευανθία Μαλχασιάν - Νίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Λαμβάνουμε σοβαρά τη γνώμη σου! Τόλμησέ το!

Popular

🌟 Πάμε γήπεδο! 🌟

   📣 *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ*📣 🌟 Πάμε γήπεδο!  🌟 🏀 Έχουμε νέα για μια απίθανη εκδήλωση! 🏀 Το Σχολείο μας μέσω του Συλλόγου, συμμετέχει στη δράση "Ο Κορυδαλλός πάει γήπεδο" με υπεύθυνη για το Δράση την κα. Νικόλ Ζαχαρέα και την κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη , πρόεδρο του ΣΕΦ.  Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στις 2 υπέροχες κυρίες για τις προσκλήσεις! 🙌 Θα πάμε λοιπόν να χαρούμε έναν αξέχαστο αγώνα μπάσκετ: 🤩 🏀 * Ολυμπιακός - Γ.Σ. Αμαρουσίου * 📅 Ήμερομηνία : Κυριακή 11/2 🕣 Ώρα : 20:30 📍 Τοποθεσία : Σ.Ε.Φ * Δήλωση Συμμετοχής * Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη στις 11:00 π.μ. στο mail του συλλόγου sg5dsk[at]gmail.com ή μέσω Facebook Messenger ή μέσω Viber με προσωπικό μήνυμα στους διαχειριστές (swipe αριστερά και ταπ επάνω στον διαχειριστή) ή από τη φόρμα επικοινωνίας του site στο οποίο βρίσκεστε. 📝 Απαραίτητα στοιχεία :     👤 Όνομα     🧔 Επίθετο     ☎️ Τηλέφωνο επικοινωνίας     🔢 ΑΜΚΑ ‼️ Σημείωση: Τα στοιχεία αφορούν τόσο τα παιδιά όσο κ

🚌 Εκδρομή! Εκδρομή!🚌

Εκδρομή!

Πήγαμε την εκδρομή μας και περάσαμε καλά!

 
Από τα όμορφα παζάρια μας της Galerita. Όλοι πήραν από κάτι!
Τα πραγματικά μας καθημερινά "εργαλεία", η καθημερινή μας "ταλαιπωρία"!!!
Παρουσιάσεις, εκδηλώσεις όλοι εκεί!
Ο διάδρομος απογείωσης βάφεται κίτρινος με σχέδια που ζαλίζουν!
Χαρά και χορός!