Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

Εχτές ήταν μια ξεχωριστή βραδιά. Τα εκτάκια μας διασκέδασαν στο πάρτυ αποφοίτησης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας.
Η διασκέδαση των παιδιών και των γονέων έφθασε στο ζενίθ. Γελάσαμε, χορέψαμε, φάγαμε, ήπιαμε, αστειευτήκαμε.... Όλοι γίναμε μία παρέα, ξεχάσαμε τα καθημερινά μας προβλήματα και γίναμε κοινωνοί της χαράς των παιδιών μας που ανοίγουν πια τα φτερά τους να πετάξουν και να εξερευνήσουν νέους ορίζοντες. Δεν τους άξιζε λοιπόν τίποτα λιγότερα από το να γιορτάσουμε μαζί τους και να τους ευχηθούμε "καλή συνέχεια, καλή πρόοδο και καλή φώτιση".
Όμως, όλο αυτό το υπέροχο πάρτι δεν θα είχε γίνει αν όλοι εσείς οι υπέροχοι γονείς δεν το είχατε στηρίξει, όχι μόνο ψυχικά, ηθικά αλλά και υλικά. Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους, για όσα προσφέρατε εχτές στο τραπέζι που στρώσαμε αλλά και για το κέφι και τη θετική σας ενέργεια που ήταν διάχυτη όλο το βράδυ.
Ξεχωριστά πρέπει να ευχαριστήσουμε κάποιους γονείς για τα όσα έδωσαν στο χτεσινό πάρτυ.
1) Πρώτα απ' όλα τον κύριο Κώστα και το κρεοπωλείο ΚΡΕΑΜΑΡ για την γενναία χορηγία που μας έκανε σε κρέας (σουβλάκια, λουκάνικα, κεμπάπ). Είναι γονέας του σχολείου αλλά δεν έχει παιδί στην έκτη. Καταλαβαίνουμε λοιπόν το μέγεθος της προσφοράς του.
2) Τα βεγγαλικά ήταν προσφορά του Τρύφωνα Σεβαστού, ο οποίος έστησε όλη αυτή τη φαντασμαγορική βραδιά και μας συγκίνησε με την χειρονομία και την στήριξή του.
3) Η μουσική ήταν από τον DJ Γιώργο Μπερτσιμά. Χορέψαμε, χορέψαμε, χορέψαμε (και σήμερα κουτσαίνουμε...).
4) Το ψήσιμο έγινε αποκλειστικά από το Θάνο Γαμβρούδη και την Κατερίνα Μακρέλη.
5) Τέλος πρέπει να ευχαριστήσουμε και το super market Σκλαβενίτης που στηρίζει κάθε εκδήλωση που κάνουμε.
Να είμαστε καλά... πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε.
Καλή πρόοδο στα παιδάκια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου