Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Featured Post

Ο Αποκριάτικος χορός μας για το 2024! 🥳🎉🎈 🎭

23ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Κορυδαλλού 2015


Αγαπητοί γονείς

Ο Δήμος Κορυδαλλού, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Κορυδαλλού και τον Εκπολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο, διοργανώνουν το 23ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Κορυδαλλού.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού (Σολωμού 2–4) την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, με ώρα έναρξης αγώνων 10.00 π.μ. Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο χώρο αγώνων και να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή αυστηρά από 8.45 - 09.30 π.μ. Οι μαθητές που θα δηλώσουν συμμετοχή μετά τις 09.30 θα αγωνιστούν στον 2ο γύρο.

Το σύστημα των αγώνων θα είναι το Ελβετικό των πέντε γύρων (πέντε παρτίδες με πέντε διαφορετικούς αντιπάλους). Θα υπάρχουν ξεχωριστοί όμιλοι για κάθε τάξη του Δημοτικού και Γυμνασίου και ενιαίος για το Λύκειο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνάσιων και Λυκείων, δημοσίων και ιδιωτικών των σχολείων του Δήμου Κορυδαλλού και οι μαθητές - παίκτες των τοπικών σωματείων. Η συμμετοχή είναι αδάπανη.

Η τελετή λήξης και απονομή των επάθλων θα γίνει την ίδια ημέρα στις 14.30 αμέσως μετά από τους αγώνες στον ίδιο χώρο.

Οι προκρίσεις στην τελική φάση ανακοινώνονται επίσημα ΜΟΝΟ μέσω της ισοσελίδας της ΕΣΣΝΑ www.essnachess.gr

Για περισσότερες πληροφορίες
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού (210 4944 364)
Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού (210 4954 411)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σχόλια

Popular

🌟 Πάμε γήπεδο! 🌟

   📣 *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ*📣 🌟 Πάμε γήπεδο!  🌟 🏀 Έχουμε νέα για μια απίθανη εκδήλωση! 🏀 Το Σχολείο μας μέσω του Συλλόγου, συμμετέχει στη δράση "Ο Κορυδαλλός πάει γήπεδο" με υπεύθυνη για το Δράση την κα. Νικόλ Ζαχαρέα και την κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη , πρόεδρο του ΣΕΦ.  Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στις 2 υπέροχες κυρίες για τις προσκλήσεις! 🙌 Θα πάμε λοιπόν να χαρούμε έναν αξέχαστο αγώνα μπάσκετ: 🤩 🏀 * Ολυμπιακός - Γ.Σ. Αμαρουσίου * 📅 Ήμερομηνία : Κυριακή 11/2 🕣 Ώρα : 20:30 📍 Τοποθεσία : Σ.Ε.Φ * Δήλωση Συμμετοχής * Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη στις 11:00 π.μ. στο mail του συλλόγου sg5dsk[at]gmail.com ή μέσω Facebook Messenger ή μέσω Viber με προσωπικό μήνυμα στους διαχειριστές (swipe αριστερά και ταπ επάνω στον διαχειριστή) ή από τη φόρμα επικοινωνίας του site στο οποίο βρίσκεστε. 📝 Απαραίτητα στοιχεία :     👤 Όνομα     🧔 Επίθετο     ☎️ Τηλέφωνο επικοινωνίας     🔢 ΑΜΚΑ ‼️ Σημείωση: Τα στοιχεία αφορούν τόσο τα παιδιά όσο κ

🚌 Εκδρομή! Εκδρομή!🚌

Εκδρομή!

Πήγαμε την εκδρομή μας και περάσαμε καλά!

 
Από τα όμορφα παζάρια μας της Galerita. Όλοι πήραν από κάτι!
Τα πραγματικά μας καθημερινά "εργαλεία", η καθημερινή μας "ταλαιπωρία"!!!
Παρουσιάσεις, εκδηλώσεις όλοι εκεί!
Ο διάδρομος απογείωσης βάφεται κίτρινος με σχέδια που ζαλίζουν!
Χαρά και χορός!