Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Featured Post

Ο Αποκριάτικος χορός μας για το 2024! 🥳🎉🎈 🎭

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, στις 9π.μ., θα πραγματοποιηθεί από τους μαθητές/τριες του Δ2 η εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Την ίδια ημέρα θα δοθούν έπαινοι στους μαθητές/τριες της Ε΄ και ΣΤ΄ του σχολικού έτους 2015-2016 που αρίστευσαν και θα γίνει η ονομασία σημαιοφόρων – παραστατών για την τρέχουσα σχολική χρονιά.
Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 οι μαθητές/τριες της Ε΄ και ΣΤ΄, που συμμετέχουν στην παρέλαση, θα πρέπει να βρίσκονται στην γωνία Ρούσβελτ και Κοραή (αρχή πεζόδρομου) Πλατεία Αγίου Γεωργίου το αργότερο στις 10π.μ. Η παρέλαση θα διεξαχθεί δια μέσου της οδού Αγίου Γεωργίου με προορισμό την Πλατεία Ελευθερίας. Μετά το τέλος της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους μπροστά στη WIND επί της Πλατεία Ελευθερίας.

Σχόλια

Popular

🌟 Πάμε γήπεδο! 🌟

   📣 *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ*📣 🌟 Πάμε γήπεδο!  🌟 🏀 Έχουμε νέα για μια απίθανη εκδήλωση! 🏀 Το Σχολείο μας μέσω του Συλλόγου, συμμετέχει στη δράση "Ο Κορυδαλλός πάει γήπεδο" με υπεύθυνη για το Δράση την κα. Νικόλ Ζαχαρέα και την κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη , πρόεδρο του ΣΕΦ.  Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στις 2 υπέροχες κυρίες για τις προσκλήσεις! 🙌 Θα πάμε λοιπόν να χαρούμε έναν αξέχαστο αγώνα μπάσκετ: 🤩 🏀 * Ολυμπιακός - Γ.Σ. Αμαρουσίου * 📅 Ήμερομηνία : Κυριακή 11/2 🕣 Ώρα : 20:30 📍 Τοποθεσία : Σ.Ε.Φ * Δήλωση Συμμετοχής * Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη στις 11:00 π.μ. στο mail του συλλόγου sg5dsk[at]gmail.com ή μέσω Facebook Messenger ή μέσω Viber με προσωπικό μήνυμα στους διαχειριστές (swipe αριστερά και ταπ επάνω στον διαχειριστή) ή από τη φόρμα επικοινωνίας του site στο οποίο βρίσκεστε. 📝 Απαραίτητα στοιχεία :     👤 Όνομα     🧔 Επίθετο     ☎️ Τηλέφωνο επικοινωνίας     🔢 ΑΜΚΑ ‼️ Σημείωση: Τα στοιχεία αφορούν τόσο τα παιδιά όσο κ

🚌 Εκδρομή! Εκδρομή!🚌

Εκδρομή!

Πήγαμε την εκδρομή μας και περάσαμε καλά!

 
Από τα όμορφα παζάρια μας της Galerita. Όλοι πήραν από κάτι!
Τα πραγματικά μας καθημερινά "εργαλεία", η καθημερινή μας "ταλαιπωρία"!!!
Παρουσιάσεις, εκδηλώσεις όλοι εκεί!
Ο διάδρομος απογείωσης βάφεται κίτρινος με σχέδια που ζαλίζουν!
Χαρά και χορός!