Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Featured Post

Ο Αποκριάτικος χορός μας για το 2024! 🥳🎉🎈 🎭

Εκλογές Συλλόγου Γονέων 5ου Δ.Σ. Κορυδαλλού

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες
Αύριο (16/12/2016) λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκογές που θα διεξαχθούν στο σχολείο μας τη Δευτέρα 19/12/2016, από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ..
Η πλήρης λίστα με τις υποψηφιότητες θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο fb και στο blog του συλλόγου ενώ θα αναρτηθεί το Σάββατο έξω από το σχολείο ώστε να είμαστε όλοι ενήμεροι για τους/τις υποψηφίους.
Δικαίωμα ψήφου έχουν και οι δύο γονείς του κάθε παιδιού.
Η συμμετοχή όλων μας στα θέματα του σχολείου, είναι χρόνος αφιερωμένος στα ίδια μας τα παιδιά. Η δε συμμετοχή μας στις εκλογές είναι απαραίτητη και αναγκαία. Ας αναλογιστούμε όλοι, αν θέλουμε πράγματι να μην υπάρξει εκπροσώπηση των γονέων και κηδεμόνων σε αρχές ή σε αποφάσεις που αφορούν τα ίδια μας τα παιδιά….
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Το μέλλον και η εκπαίδευση των παιδιών μας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τα αφήσουμε να αποφασίζουν οι άλλοι για μας!

Σχόλια

Popular

🌟 Πάμε γήπεδο! 🌟

   📣 *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ*📣 🌟 Πάμε γήπεδο!  🌟 🏀 Έχουμε νέα για μια απίθανη εκδήλωση! 🏀 Το Σχολείο μας μέσω του Συλλόγου, συμμετέχει στη δράση "Ο Κορυδαλλός πάει γήπεδο" με υπεύθυνη για το Δράση την κα. Νικόλ Ζαχαρέα και την κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη , πρόεδρο του ΣΕΦ.  Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στις 2 υπέροχες κυρίες για τις προσκλήσεις! 🙌 Θα πάμε λοιπόν να χαρούμε έναν αξέχαστο αγώνα μπάσκετ: 🤩 🏀 * Ολυμπιακός - Γ.Σ. Αμαρουσίου * 📅 Ήμερομηνία : Κυριακή 11/2 🕣 Ώρα : 20:30 📍 Τοποθεσία : Σ.Ε.Φ * Δήλωση Συμμετοχής * Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη στις 11:00 π.μ. στο mail του συλλόγου sg5dsk[at]gmail.com ή μέσω Facebook Messenger ή μέσω Viber με προσωπικό μήνυμα στους διαχειριστές (swipe αριστερά και ταπ επάνω στον διαχειριστή) ή από τη φόρμα επικοινωνίας του site στο οποίο βρίσκεστε. 📝 Απαραίτητα στοιχεία :     👤 Όνομα     🧔 Επίθετο     ☎️ Τηλέφωνο επικοινωνίας     🔢 ΑΜΚΑ ‼️ Σημείωση: Τα στοιχεία αφορούν τόσο τα παιδιά όσο κ

🚌 Εκδρομή! Εκδρομή!🚌

Εκδρομή!

Πήγαμε την εκδρομή μας και περάσαμε καλά!

 
Από τα όμορφα παζάρια μας της Galerita. Όλοι πήραν από κάτι!
Τα πραγματικά μας καθημερινά "εργαλεία", η καθημερινή μας "ταλαιπωρία"!!!
Παρουσιάσεις, εκδηλώσεις όλοι εκεί!
Ο διάδρομος απογείωσης βάφεται κίτρινος με σχέδια που ζαλίζουν!
Χαρά και χορός!