Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Featured Post

Ο Αποκριάτικος χορός μας για το 2024! 🥳🎉🎈 🎭

Κλειστά τα σχολεία 8/1/2019

ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Μετά από αυτοψία του δημάρχου και των αντιδημάρχων στην περιοχή του Σχιστού και της Δεξαμενής και με δεδομένο ότι αυτή της στιγμή υπάρχει ασθενής χιονόπτωση στο σύνολο της πόλης θεωρούμε επιβεβλημένο τα σχολεία αύριο Τρίτη 8/1 να παραμείνουν κλειστά.
Από το πρωί της Δευτέρας έχουν ενημερωθεί οι διευθυντές ώστε να εξασφαλίσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την φιλοξενία των μαθητών.
Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί και είναι στην διακριτική ευχέρεια των γονέων αν θα στείλουν τα παιδιά τους.

Σχόλια

Popular

🌟 Πάμε γήπεδο! 🌟

   📣 *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ*📣 🌟 Πάμε γήπεδο!  🌟 🏀 Έχουμε νέα για μια απίθανη εκδήλωση! 🏀 Το Σχολείο μας μέσω του Συλλόγου, συμμετέχει στη δράση "Ο Κορυδαλλός πάει γήπεδο" με υπεύθυνη για το Δράση την κα. Νικόλ Ζαχαρέα και την κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη , πρόεδρο του ΣΕΦ.  Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στις 2 υπέροχες κυρίες για τις προσκλήσεις! 🙌 Θα πάμε λοιπόν να χαρούμε έναν αξέχαστο αγώνα μπάσκετ: 🤩 🏀 * Ολυμπιακός - Γ.Σ. Αμαρουσίου * 📅 Ήμερομηνία : Κυριακή 11/2 🕣 Ώρα : 20:30 📍 Τοποθεσία : Σ.Ε.Φ * Δήλωση Συμμετοχής * Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη στις 11:00 π.μ. στο mail του συλλόγου sg5dsk[at]gmail.com ή μέσω Facebook Messenger ή μέσω Viber με προσωπικό μήνυμα στους διαχειριστές (swipe αριστερά και ταπ επάνω στον διαχειριστή) ή από τη φόρμα επικοινωνίας του site στο οποίο βρίσκεστε. 📝 Απαραίτητα στοιχεία :     👤 Όνομα     🧔 Επίθετο     ☎️ Τηλέφωνο επικοινωνίας     🔢 ΑΜΚΑ ‼️ Σημείωση: Τα στοιχεία αφορούν τόσο τα παιδιά όσο κ

🚌 Εκδρομή! Εκδρομή!🚌

Εκδρομή!

Πήγαμε την εκδρομή μας και περάσαμε καλά!

 
Από τα όμορφα παζάρια μας της Galerita. Όλοι πήραν από κάτι!
Τα πραγματικά μας καθημερινά "εργαλεία", η καθημερινή μας "ταλαιπωρία"!!!
Παρουσιάσεις, εκδηλώσεις όλοι εκεί!
Ο διάδρομος απογείωσης βάφεται κίτρινος με σχέδια που ζαλίζουν!
Χαρά και χορός!