Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Featured Post

Ο Αποκριάτικος χορός μας για το 2024! 🥳🎉🎈 🎭

Επικαιροποίηση Στοιχείων


 ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Το ΔΣ του Σύλλογου μας έχει αποφασίσει να 📣επικοινωνεί με τα μέλη του μόνο μέσω ψηφιακών καναλιών όπως 📱Viber, 📧e-mail και τα κοινωνικά δίκτυα, καταργώντας τις χάρτινες ανακοινώσεις, όσο αυτό είναι δυνατό. 

Με την επικαιροποιηση των στοιχείων που έτρεξε το περασμένο διάστημα συγκεντρωθηκαν περίπου τα 3/5 των στοιχείων. Όσοι δεν έχουν δώσει έγκυρο email ακόμη ή δεν συμπλήρωσαν τα στοιχεία τους στις προθεσμίες που είχαν δοθεί, δεν λαμβάνουν ενημερώσεις για διάφορα θέματα.

Για το λόγο αυτό, θα παραμείνει προσβάσιμη η Φόρμα Επικαιροποίησης Στοιχείων για όσους *ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ* συμπληρώσει τα στοιχεία τους.*

🤝🏼 Βοηθήστε μας ώστε να μαθευτεί το παραπάνω και να φτάσει σε όλους τους γονείς / κηδεμόνες του σχολείου μας, ώστε να ενημερώνονται σχετικά με την κοινότητα του σχολείου, τις δράσεις και ό,τι αφορά τον Σύλλογό μας!

Για να παράσχετε τα στοιχεία σας, ακολουθήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο




ή σαρώστε το κάτωθι QR code . 

Στη φόρμα υπάρχει και ένα σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με το Σύλλογο, το οποίο αν και είναι προαιρετικό, θα θέλαμε να απαντήσετε. Η όλη διαδικασία δεν θα χρειαστεί περισσότερο από 5’.


Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας!


Σχόλια

Popular

🌟 Πάμε γήπεδο! 🌟

   📣 *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ*📣 🌟 Πάμε γήπεδο!  🌟 🏀 Έχουμε νέα για μια απίθανη εκδήλωση! 🏀 Το Σχολείο μας μέσω του Συλλόγου, συμμετέχει στη δράση "Ο Κορυδαλλός πάει γήπεδο" με υπεύθυνη για το Δράση την κα. Νικόλ Ζαχαρέα και την κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη , πρόεδρο του ΣΕΦ.  Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στις 2 υπέροχες κυρίες για τις προσκλήσεις! 🙌 Θα πάμε λοιπόν να χαρούμε έναν αξέχαστο αγώνα μπάσκετ: 🤩 🏀 * Ολυμπιακός - Γ.Σ. Αμαρουσίου * 📅 Ήμερομηνία : Κυριακή 11/2 🕣 Ώρα : 20:30 📍 Τοποθεσία : Σ.Ε.Φ * Δήλωση Συμμετοχής * Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη στις 11:00 π.μ. στο mail του συλλόγου sg5dsk[at]gmail.com ή μέσω Facebook Messenger ή μέσω Viber με προσωπικό μήνυμα στους διαχειριστές (swipe αριστερά και ταπ επάνω στον διαχειριστή) ή από τη φόρμα επικοινωνίας του site στο οποίο βρίσκεστε. 📝 Απαραίτητα στοιχεία :     👤 Όνομα     🧔 Επίθετο     ☎️ Τηλέφωνο επικοινωνίας     🔢 ΑΜΚΑ ‼️ Σημείωση: Τα στοιχεία αφορούν τόσο τα παιδιά όσο κ

🚌 Εκδρομή! Εκδρομή!🚌

Εκδρομή!

Πήγαμε την εκδρομή μας και περάσαμε καλά!

 
Από τα όμορφα παζάρια μας της Galerita. Όλοι πήραν από κάτι!
Τα πραγματικά μας καθημερινά "εργαλεία", η καθημερινή μας "ταλαιπωρία"!!!
Παρουσιάσεις, εκδηλώσεις όλοι εκεί!
Ο διάδρομος απογείωσης βάφεται κίτρινος με σχέδια που ζαλίζουν!
Χαρά και χορός!