Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Featured Post

Υποδοχή Ιταλικού Σχολείου στα πλαίσια του Erasmus

 

Το 5ο πήγε γήπεδο! (video&φωτογραφίες από τη δράση)

 







 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τα παιδιά και τους γονείς, για την μαζική συμμετοχή τους στη δράση "Το 5ο Δημοτικό Σχολείο πάει γήπεδο" (ακόμα και αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν).
 
Ο αριθμός συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από μεριά μας ώστε να συλλέξουμε τις συμμετοχές σας, να μην χαθεί καμία από αυτές, να μην γίνει κάποιο λάθος, να απαντήσουμε σε όλες τις απορίες, να δώσουμε σωστές οδηγίες και το κυριότερο να συμμετέχουν ΟΛΑ τα άτομα που δήλωσαν συμμετοχή
Αν έγινε κάποιο λάθος, να ζητήσουμε συγγνώμη!
 
 Το πάθημα όμως έγινε μάθημα και την επόμενη φορά θα χρησιμοποιήσουμε τις αγαπημένες σε όλους μας/σας αυτοματοποιημένες Google Forms.
 
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ (και ίσως να είναι και λίγο) ευχαριστούμε σε 3 υπέροχες κυρίες και έναν κύριο: την κα. Νικόλ Ζαχαρέα, υπεύθυνη και εμπνεύστρια για την οργάνωση της Δράσης (και την χρόνια αγάπη της για τον υγιή αθλητισμό), την κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη πρόεδρο του ΣΕΦ, την κα Ελίνα Μακρή (μέλος της Ένωσης Γονέων αλλά και “μαμά που τρέχει”) και τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κο. Χουρσαλά Νίκο.
 
 
Οι τρεις κυρίες έκαναν μια τεράστια προσπάθεια ώστε να συμμετέχουν όλα τα άτομα τα οποία δήλωσαν συμμετοχή και να πάρουν την πρόσκληση στα χέρια τους και παρ’ όλο που οι αρχικές θέσεις ήταν μόνο 50 κατάφεραν και εξασφάλισαν 100! Οι ενέργειες τους και η συνεννόησή τους με την ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν απίστευτα καλή και ανεκτίμητη.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε ότι δεν μπορούσαν να διατεθούν παραπάνω εισιτήρια από τα 100 και μας ανέφερε ότι “Κανένα παιδί δεν θα το αφήσουμε έξω από το γήπεδο”
Έτσι ανέλαβε με προσωπικό κόστος να τακτοποιηθούν και τα εναπομείναντα 20 εισιτήρια και όλοι μας να βρεθούμε εντός του γηπέδου!
 
Ένα τελευταίο αλλά εξίσου τεράστιο ευχαριστούμε και στους γονείς που μπήκανε με τα διαρκείας τους ή πλήρωσαν εισιτήριο (καταλαβαίνοντας την αγωνία μας για το αν θα καλυφθούν οι θέσεις) και βρεθήκαμε στην ίδια κερκίδα! 
 
Μερικές φορές πρέπει να παίρνουμε κουράγιο από το καλό που υπάρχει γύρω μας, ακόμα κι αν όλα πάνε στραβά, σε πιέζουν καταστάσεις και ο χρόνος! Αυτό το καλό είσαστε ΌΛΕΣ και ΟΛΟΙ εσείς που με τη συμμετοχή σας και τον λόγο σας, μας δείχνετε πώς ο Σύλλογος με τη βοήθεια όλων μας, μπορεί να φτιάξει ένα καλύτερο Σχολείο! Θέλουμε κόσμο με όρεξη, πολλές και πολλούς να δώσουν το λίγο τους για να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο για τον τόπο που βρίσκονται, μεγαλώνουν και παίζουν τα παιδιά μας.
 
Υ.Γ.1: Δεν ξεχνάμε την υπόσχεση της κ. Ζαχαρέα ότι θα κάνουμε στο σχολείο μια εκδήλωση με θέμα τον αθλητισμό! 
 
Υ.Γ.2: Σας ευχαριστούμε και για την υπομονή σας στην “socializing area” της εισόδου των δημοσιογράφων. Μερικές φορές και οι καθυστερήσεις μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά 
 
Μέχρι την επόμενη φορά!
 
 
(για ιστορικούς λόγους, τα στατιστικά του αγώνα)
 































 

Σχόλια

Popular

🌟 Πάμε γήπεδο! 🌟

   📣 *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ*📣 🌟 Πάμε γήπεδο!  🌟 🏀 Έχουμε νέα για μια απίθανη εκδήλωση! 🏀 Το Σχολείο μας μέσω του Συλλόγου, συμμετέχει στη δράση "Ο Κορυδαλλός πάει γήπεδο" με υπεύθυνη για το Δράση την κα. Νικόλ Ζαχαρέα και την κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη , πρόεδρο του ΣΕΦ.  Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στις 2 υπέροχες κυρίες για τις προσκλήσεις! 🙌 Θα πάμε λοιπόν να χαρούμε έναν αξέχαστο αγώνα μπάσκετ: 🤩 🏀 * Ολυμπιακός - Γ.Σ. Αμαρουσίου * 📅 Ήμερομηνία : Κυριακή 11/2 🕣 Ώρα : 20:30 📍 Τοποθεσία : Σ.Ε.Φ * Δήλωση Συμμετοχής * Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη στις 11:00 π.μ. στο mail του συλλόγου sg5dsk[at]gmail.com ή μέσω Facebook Messenger ή μέσω Viber με προσωπικό μήνυμα στους διαχειριστές (swipe αριστερά και ταπ επάνω στον διαχειριστή) ή από τη φόρμα επικοινωνίας του site στο οποίο βρίσκεστε. 📝 Απαραίτητα στοιχεία :     👤 Όνομα     🧔 Επίθετο     ☎️ Τηλέφωνο επικοινωνίας     🔢 ΑΜΚΑ ‼️ Σημείωση: Τα στοιχεία αφορούν τόσο τα παιδιά όσο κ

Πήγαμε την εκδρομή μας και περάσαμε καλά!

 
Από τα όμορφα παζάρια μας της Galerita. Όλοι πήραν από κάτι!
Τα πραγματικά μας καθημερινά "εργαλεία", η καθημερινή μας "ταλαιπωρία"!!!
Παρουσιάσεις, εκδηλώσεις όλοι εκεί!
Ο διάδρομος απογείωσης βάφεται κίτρινος με σχέδια που ζαλίζουν!
Χαρά και χορός!