Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Featured Post

Ο Αποκριάτικος χορός μας για το 2024! 🥳🎉🎈 🎭

Σύσταση σε σώμα

Αγαπητοί γονείς,
Μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/12 ο σύλλογος συστάθηκε σε σώμα με το νέο Δ.Σ. που προέκυψε να είναι το κάτωθι:
Πρόεδρος: Τσερκέζης Στέφανος
Αντιπρόεδρος: Μουρκόγιαννης Βασίλης
Γραμματέας: Τσόλκα-Δρίβα Ειρήνη
Αν.Γραμματέας: Δημητρίου-Λογοθέτη Κατερίνα
Ταμίας: Πουλάκος Δημήτρης
Μέλος: Κουράκου-Γιαννακοπούλου Καλλιόπη
Μέλος: Αλεβίζου-Κελαιδάκη Ειρήνη
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αποχωρήσαντες κύριους Μπαρμπαρή Θωμά, Παπαδάκη Δημήτρη και Καλαφατά Γιώργο για όσα προσέφεραν όλο αυτό το διάστημα.
Επίσης, θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας και να σας υπενθυμίσουμε ότι είμαστε διαθέσιμοι να ακούσουμε οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει η οποία θα βελτιώνει την καθημερινότητα των παιδιών και των δασκάλων.
Με εκτίμηση,
Ο Σύλλογος

Σχόλια

Popular

🌟 Πάμε γήπεδο! 🌟

   📣 *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ*📣 🌟 Πάμε γήπεδο!  🌟 🏀 Έχουμε νέα για μια απίθανη εκδήλωση! 🏀 Το Σχολείο μας μέσω του Συλλόγου, συμμετέχει στη δράση "Ο Κορυδαλλός πάει γήπεδο" με υπεύθυνη για το Δράση την κα. Νικόλ Ζαχαρέα και την κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη , πρόεδρο του ΣΕΦ.  Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στις 2 υπέροχες κυρίες για τις προσκλήσεις! 🙌 Θα πάμε λοιπόν να χαρούμε έναν αξέχαστο αγώνα μπάσκετ: 🤩 🏀 * Ολυμπιακός - Γ.Σ. Αμαρουσίου * 📅 Ήμερομηνία : Κυριακή 11/2 🕣 Ώρα : 20:30 📍 Τοποθεσία : Σ.Ε.Φ * Δήλωση Συμμετοχής * Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη στις 11:00 π.μ. στο mail του συλλόγου sg5dsk[at]gmail.com ή μέσω Facebook Messenger ή μέσω Viber με προσωπικό μήνυμα στους διαχειριστές (swipe αριστερά και ταπ επάνω στον διαχειριστή) ή από τη φόρμα επικοινωνίας του site στο οποίο βρίσκεστε. 📝 Απαραίτητα στοιχεία :     👤 Όνομα     🧔 Επίθετο     ☎️ Τηλέφωνο επικοινωνίας     🔢 ΑΜΚΑ ‼️ Σημείωση: Τα στοιχεία αφορούν τόσο τα παιδιά όσο κ

🚌 Εκδρομή! Εκδρομή!🚌

Εκδρομή!

Πήγαμε την εκδρομή μας και περάσαμε καλά!

 
Από τα όμορφα παζάρια μας της Galerita. Όλοι πήραν από κάτι!
Τα πραγματικά μας καθημερινά "εργαλεία", η καθημερινή μας "ταλαιπωρία"!!!
Παρουσιάσεις, εκδηλώσεις όλοι εκεί!
Ο διάδρομος απογείωσης βάφεται κίτρινος με σχέδια που ζαλίζουν!
Χαρά και χορός!